Weekmarkt

Elke maandagmorgen zorgt de Udense weekmarkt voor een gezellige drukte. Deze grootste markt uit de regio is open van 09.00 tot 12.30 uur. Tijdens vakanties in de zomerperiode is de markt zelfs tot 13.30 uur open. De kramen staan op de Markt en aan de Nieuwe Markt. De winkels in het Udense centrum zijn op maandagmorgen natuurlijk ook bijna allemaal open.

Een greep uit het zeer complete aanbod van de weekmarkt: dames-, heren- en kindermode, huishoudtextiel, stoffen en fournituren, groente en fruit, zuivelwaren, vlees en vis, delicatessen, schoenen, sieraden, speelgoed, bloemen en planten, huishoudelijke artikelen, haarmode en zonnebrillen!

Versmarkt

Elke vrijdag is er van 08.30 tot 12.30 uur een versmarkt op de Udense Markt. U kunt er dan terecht voor groente en fruit, brood en banket, zuivel en eieren, vis, grill, loempia en de poelier.

Mooi van de markt!

Het is geen shoppen. Het is zelfs geen boodschappen doen. De markt is het leven vieren, lachen, geuren snuiven en straks een bloemetje mee voor huis. Gulle appels kopen, fris van de ochtenddauw, een kaasje keuren waar je neusvleugels van gaan krullen. Alles even voordelig, maar: “alleen vandáág mevrouwtje”!
Tekst met dank aan Aïda Jaber (Brabants Dagblad)

De markt in Uden: van alle markten thuis!