Parkeren

Het Udense centrum heeft ruim voldoende parkeerplaatsen. De parkeerterreinen liggen goed verspreid in en rond het centrum, waardoor u altijd een plekje dicht bij de winkels en horeca vindt. U hoeft dus niet buiten het centrum te parkeren en bovendien is parkeren in Uden relatief voordelig, deels zelfs gratis!

De parkeerplaatsen in Uden hebben overzichtelijk staan op deze kaart (773 kb | pdf-bestand).

GSM parkeren:

Geen kleingeld? Lege chipknip? Hoeveel tijd heb ik nodig? Nooit meer een bon?
Parkeren wordt nu nog gemakkelijker met GSM parkeren.
Meld uw parkeeractie aan- en af via uw mobiel en reken af op het einde van de maand.

Hoe werkt het?

U wordt klant bij een van de providers (Yellowbrick, Parkmobile of Parkline). Vervolgens kunt u GSM parkeren in ruim 30 gemeenten, waaronder Uden. De providers hanteren daarvoor verschillende tarieven. Afhankelijk van uw parkeergewoontes maakt u de keuze of u per maand een bedrag betaalt of een provisie per parkeerhandeling.

Wat moet u doen?

Als u gebruik wilt maken van GSM parkeren, hoeft u alleen maar klant te worden bij een van de drie providers. Op de hieronder genoemde websites staan de voorwaarden en tarieven vermeld.
www.parkmobile.nl
www.park-line.nl
www.yellowbrick.nl

Alle informatie over GSM parkeren vind u op www.uden.nl →  Leven in Uden   →Verkeer & vervoer  → Parkeren

Bereikbaarheid per auto

Uden is uitstekend bereikbaar via de A-50. Bovendien leiden vele provinciale wegen goed naar Uden. Zie de kaart rechts voor de ligging van Uden. Voor uw exacte route verwijzen we u graag naar www.routenet.nl.

Openbaar vervoer

De busterminal van Uden vindt u aan de noordoostkant van het winkelcentrum, gelegen aan het Bevrijdingspark. Het openbaar vervoer wordt verzorgd door Arriva. Exacte rijroutes en tijdschema’s vindt u op www.arriva.nl.


Klik op de afbeelding voor Parkeerplaatsen info (PDF bestand | 773 kb)